Vilkår og bruksbetingelser

Innledning

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av Good Game AS' påloggingssystem. Innloggingssystemet kan brukes for enkelte av nettstedene til Good Game AS. Se Goodgame.no for oversikt over alle nettstedene under Good Game AS

Din avtalepart er Good Game AS (Org nummer 920 519 504 mva), Tordenskioldsgate 2, 0160 Oslo

Brukerkonto

Din brukerkonto er personlig og du er selv ansvarlig for å holde brukernavn og passord sikkert oppbevart. Du vil være ansvarlig for alle bestillinger foretatt med din brukerkonto hos oss.

Varighet og oppsigelse

Ved misbruk eller mistanke om misbruk av tjenesten eller vilkårene for bruk kan Good Game umiddelbart og uten varsel midlertidig stenge eller avslutte kontoen.

Endring av vilkår

For slike varsler benyttes e-post eller SMS til basert på informasjonen som er ført opp på din brukerkonto.

Bruk av tjenesten

Tjenesten forutsetter at cookies er slått på. Uten cookies kan deler av eller hele tjenesten bli utilgjengelig.

Generelle vilkår

Good Games produkter er tilgjengelige på Internett og bruk forutsetter tilgang til Internett med egnet enhet for å kunne bruke tjenesten. Good Game AS påtar seg ikke noe ansvar for brukerens utstyr, nettilgang eller mulighet til å lese tjenesten.

Good Game forbeholder seg retten til å lagre anonymisert informasjon om bruksvaner på sine nettsider.

Personvern

Ved opprettelsen av brukerkonto hos Good Game, samtykker du til innsamling og lagring av nødvendig informasjon for å drifte kontoen din.

Dette inkluderer, men er ikke begrenset til e-postadresse, navn og relevante spillkontoer som knyttes til profilen. Hva slags informasjon som anses som nødvendig vil variere basert på hvilke tjenester du som bruker ønsker å benytte deg av.

Ved opprettelse av bruker, gir du også Good Game muligheten til å kontakte deg på foretrukken plattform for å sikre nødvendig samtykke for å videreføre tilbud eller utvide din tilgang på våre tjenester.

Les om vår personvernpraksis her.

Verneting

Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, skal Oslo Tingrett forelegges konflikten til avgjørelse.

Kundeservice

Alle henvendelser til kundeservice rettes til support@goodgame.no.

Firmainformasjon

Good Game AS
Tordenskioldsgate 2
0160 Oslo
Org. nummer 920 519 504